top of page

Spirituel erfaring

Medicin-hjul+2.jpg
Medicin-hjul+1.jpg

I over 30 år har jeg arbejdet intenst på at lære, om de måder oprindelige folk lever på og de spirituelle og terapeutiske redskaber, de giver os. 

Jeg har været på rejser i anden virkelighed og gået på drømmesporet så længe, jeg kan huske. 

Min erfaring er ikke forbundet med en bestemt tradition, og jeg har modtaget undervisning fra shamaner og vejledere indenfor mange retninger. 

Jeg har modtaget undervisning og træning i "Den spirituelle Andestradition og Inka-Healing" samt modtaget og videregivet "Munay-Ki" riterne.  Jeg har deltaget i talrige webinarer med Alberto Viloldo og oversat flere af hans meditationer bl.a. "Rejsen til hjertets 4 kamre". Inkatraditionen gav mig forståelsen af, hvordan man arbejder med de fire retninger i Chakanaen. 

Jeg har lært "Spirit Walker" traditionen af Hank Wesselman. Jeg har deltaget i svedehytter og shamanistisk arbejde hos Shamanhulen ved Takanaiya Schanne samt"Scandinavian center for shamanic studies" hos Jonathan Horwitz og Anette Høst. Det lærte mig at bruge medicinhjulet og dens fire retninger samt lede en åndekano. Derudover har den exam. kunstterapeut uddannelse hos Vibeke Skov givet mig erfaring med Jungs Arketyper, og hvordan de kan bruges til forståelse af vores indre processer og drømmearbejdet. 

Med det som udgangspunkt har jeg bygget videre på de gamle nordiske traditioner med myter og fortællinger som hovedspor i det terapeutiske arbejde. Ved at kombinere  erfaringer og oplevelser fra forskellige traditioner opnås en meget bredere forståelse af det, der foregår i sindet og forbindelsen mellem krop, sjæl og ånd. 

 

bottom of page